Vill du bli medlem i Järfälla Skidklubb

Vill du bli medlem i vår skidklubb så fyller du uppgifterna nedan så återkommer vi så fort vi kan.

I årsavgiften ingår en kollektiv medlemsförsäkring hos Folksam för alla medlemmar i föreningen. Försäkringen lämnar ersättning för direkta följder av olycksfallsskada under och till och från träning och tävling.

När du har betalt medlemsavgiften får du tillgång till Mina sidor där du kan kontrollera och ändra dina uppgifter.

Medlemsavgift familj: 250 kr/år

Medlemsavgift barn o ungdom: 50 kr/år

Medlemsavgift vuxen: 200 kr/år

PG 493693-6.

Om du anmäler familjemedlemsskap registrera samtliga.

Välkommen som medlem!

Välj typ av medlemskap

Välj om du vill ta del av föreningens verksamhet som aktiv utövare eller endast ansöka om medlemskap i föreningen. För att utöva en idrott ska du markera kryssrutan för den idrotten under "Jag vill vara aktiv i följande idrotter". Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen, markera de du önskar vara aktiv inom.

Behandling av personuppgifter

Som medlem i denna förening kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att föreningen ska kunna administrera sin verksamhet. Föreningen har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter. Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.

Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör för att ansöka om medlemskap.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter