Hoppa till sidans innehåll

DET BLIR TRÄNINGSLÄGER ÄVEN I ÅR!

03 OKT 2019 20:15
Vi har bokat 3 6-bäddsstugor i Harsa 12-15/12. Anmälan kan göras med mail till This is a mailto link. Klubben subventionerar boendet medan deltagarna själva betalar resan upp, spåravgift och maten.
  • Skapad: 03 OKT 2019 20:15

Man kan välja att laga mat i stugan eller att äta i restaurangen. Där går det att välja hel eller halvpension. (Se Harsagårdens hemsida). De flesta brukar välja restaurangen. Resan kommer vi att samordna så att vi fyller bilarna så mycket som möjligt.

Kostnaden för boendet blir 500:-/person som ska betalas in senast sista oktober för att anmälan ska vara giltig. Harsagården har snögaranti så om det inte kommer snö så betalas pengarna tillbaka.

Välkomna

Skribent: Allan Edblom
Epost: Adressen Gömd

Extra årsmöte 10 okt. 2019 18:30 i klubbstugan

Vid årsmötet beslutades att vi skulle ändra verksamhets- och räkenskapsår. Därför kallas alla medlemmar till ett extra årsmöte. Ändringarna medför stadgeändring och att verksamhetsplan och budget revideras. Välkommen!

Handlingarna är nu upplagda!

Mer information....

 

 

KLUBBEN VÄXER. Nu söker vi fler som hjälper till!!!!

....mer

Vår GDPR policy.

Klicka här

SNYGGAST I SPÅRET? 

KLUBBKLÄDER TILL SALU!!  UPPDATERAD LISTA 2019-03-08
Passa på att köpa klubbkläder - SE BIFOGAD FIL för aktuellt lager. Det finns några jackor av gamla modellen till superrea - eller nya till ordinarie låga pris. Skicka mail till This is a mailto link om du är intresserad av något. Först till kvarn...frågor? 

Bild klubbkläder

 VÄGVISNING till Granskog pdf-fil.

 Karta med vägvisning Järfälla Skidklubbs stuga Granskog

Gå med - Järfälla Skidklubbs Facebooksida

  med och kom med synpunkter och tips! Facebook Järfälla SK - skidor

 Vallaboden är tillgänglig för medlemmar!!

Den är utrustad med vallaställ för skidorna, vallajärn för glidvallning, varmluftpistol, sicklar, borstar. Den är tillgänglig för klubbens medlemmar genom en nyckelbox med kodlås som sitter vid dörren. Är ni intresserade så ring mig Lasse 073-7199725 eller Pelle 070-3125509 så får ni koden till nyckelboxen samt instruktioner för larmet.

 

 

 

Postadress:
Järfälla Skidklubb - Skidor
Anders Ahlström, Fäbodgränd 4
17545 Järfälla

Kontakt:
Tel: +46708788366
E-post: This is a mailto link

Se all info