Hoppa till sidans innehåll

Träningsavgift


Fr.o.m. säsongen 2021-22 införde klubben träningsavgift. Skidsäsongen sträcker sig än så länge i Järfälla skidklubbs barn och ungdomsgrupp från hösten till våren, d.v.s. ca augusti till maj. Vi startar med rullskidor/ barmark, för att övergå till träning på snö. Oavsett om barnet/ ungdomen börjar i träningsgruppen under hösten eller efter årsskiftet, erläggs full träningsavgift för säsongen. Ny träningsavgift betalas sedan när ny säsong startar. När barnet deltagit på tre träningar, anses det vara aktivt i träningsgruppen. Kontrollera gärna att ni då får kallelser och sms. Om inte, meddela någon av oss ledare. 

Träningsavgiften är 400 SEK / barn och betalas utöver klubbmedlemskapet. Om fler barn i samma hushåll är med och tränar, blir det max 500 SEK för en familj. I träningsavgiften ingår träningar med våra utbildade barn- och ungdomsledare, gemensamma aktiviteter under terminerna, reducerad kostnad för klubbkläder, reducerad kostnad för läger, betald anmälningsavgift till vissa tävlingar m.m. 

För att betala in träningsavgiften för ditt barn/ dina barn, gör så här:
* Betala in avsett belopp på PG 871121- 0. Järfälla skidlubb. I meddelandefältet skriv "Träningsavgift Erik Träningsson", d.v.s. barnet/ n som avses.

* Är ditt/ dina barn folkbokförda i Järfälla kommun, kan ni betala med Fritidshecken. För ett barn: välj 400 kronor. För fler barn: klicka i 400 kronor för ett barn och betala in 100 SEK på klubbens PG enligt ovan.
Uppdaterad: 21 DEC 2021 10:36 Skribent: Konstantinos Spiridopoulos
E-post: Adressen Gömd

 

 

 

 

 

____________________________

  Prenumerera på nyheter

____________________________

Vallaboden

____________________________

Våra skidspår

____________________________

Spårbidrag

____________________________

Postadress:
Järfälla Skidklubb - Skidor
Peter Henningsson, Klintvägen 18
17740 Järfälla

Kontakt:
Tel: 0705162845
E-post: jarfallaskid@gmail.c...