Hoppa till sidans innehåll
Foto: Allan Edblom Peter arbetar med tillbyggnaden

Peter Humla anställs av JOK och JSK

11 OKT 2014 12:11
Peter Humla, anställd från sept. förra året t om augusti i år av Järfälla kommun stod till Järfälla OKs och Järfälla Skidklubbs förfogande. Peter har nu anställts av Järfälla OK och vi delar på kostnaden och hans arbetsinsats. Välkommen Peter!
  • Skapad: 11 OKT 2014 12:11

Kommunen kunde inte anställa Peter under ytterligare en period. Däremot medgav arbetsförmedlingen att Peter anställdes av någon av klubbarna med s k lönebidrag. Klubbarna står för resten av kostnaden.

Erfarenheterna från förra året visar att arbetsfördelningen var jämt fördelad mellan klubbarna. JOK hade de största behoven under sommarhlavåret och vårt behov låg under vinterhalvåret.

För vår del skall förrådet för spåraggregatet byggas, spårarbeten enligt spårplanen genomföras samt spår köras upp. Vi har också en hel del arbeten som behöver utföras på stugan, målning och byte av fönsterluckor, inredning av kök och hall. Iordningställande av vinden så att den kan utnyttjas för t ex träffar med övernattning.

Dessutom kommer han att medberka i "Alla på snö" där kommunens alla 4:e klassare får möjlighet att pröva på längdskidåkning vid Bruket. Arrangemanget pågår i 14 dagar och är en bra bas för att få nya ungdomar intresserade av skidåkning.

Peter har erfarrenheter från många områden och tillbyggnaden visar prov på hans yrkesskicklighet.

Skribent: Allan Edblom

____________________________

    Järfälla Skidklubb

____________________________

  Prenumerera på nyheter

 ____________________________

Snösprutning vid Bruket!

____________________________

 

  

Postadress:
Järfälla Skidklubb - Skidor
Anders Ahlström, Fäbodgränd 4
17545 Järfälla

Kontakt:
Tel: +46708788366
E-post: This is a mailto link

Se all info