Hoppa till sidans innehåll

Alla på Snö blir Alla utan Snö vecka 6

24 JAN 2020 08:03
Kommer vi att få uppleva snöglädje denna varma och gråa vinter? REAL-gymnasiet har utarbetat "gröna" aktiviteter som består av Wild Kids, De fem stora rovdjuren, Tipspromenad med inriktning på Allemansrätten och löpskyttet.
  • Uppdaterad: 24 JAN 2020 08:03

Snön lyser med sin frånvaro. REAL-gymnasiet har planerat  aktiviteter för ett grönt Bruket. Aktiviteterna kommer att bestå av Wild Kids, De fem stora rovdjuren (Människan, varg, björn, lo och järv), Tipspromenad med frågor kring Allemansrätten och löpskytte. Vi från JAK och JSK behöver inte medverka men skall vara beredda att ställa upp vecka 7 t o m 9 om snö eller kyla kommer så att vi kan spruta snö. Det tar några dar att  spruta snö och man kommer att inrikta sig på att spruta så att Alla på Snö kan genomföras. Bara nedre delen av backen kommer att sprutas till att börja med så att aktiviteterna med utförsåkning och snowboard kan genomföras.
Bifogar ett nytt schema. Jag har fortfarande några luckor och några har inte bekräftat tidigare schema.
Gör gärna ett besök i Bruket och peppa REAL-gymnasiets elever för den fina insatsen samt bilda er en uppfattning om betydelsen av snö för Bruketlyftet. Hur planerar vi inför snöfattiga vintrar?
Skribent: Allan Edblom
Epost: Adressen Gömd

____________________________

    Järfälla Skidklubb

____________________________

  Prenumerera på nyheter

____________________________

Vallaboden

____________________________

Våra skidspår

____________________________

Spårbidrag

Postadress:
Järfälla Skidklubb - Skidor
Anders Ahlström, Fäbodgränd 4
17545 Järfälla

Kontakt:
Tel: +46708788366
E-post: jarfallaskid@gmail.c...

Se all info