Hoppa till sidans innehåll
Foto: Allan i Edblom Peter Henningsson intervjuar Martti Rähkönen.

Årsmöte i Granskog 2018-04-22

30 APR 2018 07:13
Årsmöte hölls i Granskog med Åsa Öström som mötesordförande. Den nya styrelsen består av:Peter Henningsson ordf., Kristina Walldén, Karl-Åke Persson, Anders Ahlström och Marita Samuelsson.
  • Uppdaterad: 01 MAJ 2018 08:24

Årsmötet inleddes med att Peter Henningsson intervjuade dagens gäst Martti Rähkönen. Martti har varit en framstående skidåkare i Stockholmsområdet med fina DM-placeringar, deltagande i landslaget och fina Vasaloppsplaceringar, en 4:e plats som bästa placering. Under de senaste åren har Martti på ett förtjänstfullt sätt kört upp spår på Viksjö golfbana. Ett stort tack till Martti för den fina insatsen från många skidåkare, både medlemmar och alla andra som älskar längdskidåkning.

Per Lind avgår som ordförande och Peter Henningsson tar över. Nya i styrelsen är också Marita Samuellsson och Anders Ahlström. Nya ersättare är Bo Segercrants och Marie Malmström.

Åsa Öström, Anders Ahlström, Christer Norin, Marita Samuelsson och Karl-Åke persson

 

Gunnel Edblom, Per Lind, Kristina Walldén och Allan Edblom 

Styrelsen fick i uppdrag att arbeta för att konstsnöanläggningen  med skidlekplats utökas med ett kortare spår. Mer info ......

Spårkommitté eller spårsektion

Spårarbetena tar upp en stor del av styrelsemöten. Därför föreslå styrelse att den får i uppdrag att bilda spårsektion till kommande säsong. Spårsektionen skall ansvara både för spårdragning Järvafältet och Viksjö men även övervakning av konstsnötillverkning och spårdragning i Bruket. Syftet är att den skall ha en självständig funktion och att instruktioner utarbetas för dess arbete. Arbetet skall omfatta både spårarbeten, underhåll och service av maskiner, rapportering till Skidspår.se och kommunen för bidrag, bemanning för spårdragning och konstsnötillverkning.

Beslutades att styrelsen får i uppdrag att utarbeta en fungerande lösning inför kommande säsong med målet att minska styrelsens inblandning samt få en självständig enhet som ansvarar för spårdragning Järvafältet, Viksjö golfbana samt skidlekplats och konstsnöspår i Bruket.

Till arbetsgruppen valdes: Karl-Åke Persson, Allan Edblom, Lars Norberg, Per Lind, Jörgen Eriksson, Åke Astner och Martti Rähkönen.

Handlingar från årsmötet

Protokoll från årsmötet.

Verksamhetsberättelse 2017.pdf För att läsa detta dokument måste du vara inloggad på Idrott Online.

Verksamhetsplan 2018-19.pdf För att läsa detta dokument måste du vara inloggad på Idrott Online.

Några tidningsurklipp från Martti Rähkönens karriär som skidåkare.

 Martti - vilken vinnare

Martti deltog i Dolimitenlaufen

 Martti blir bara bättre.

 

 

 

Skribent: Allan Edblom
Epost: Adressen Gömd

____________________________

    Järfälla Skidklubb

____________________________

  Prenumerera på nyheter

 ____________________________

Snösprutning vid Bruket!

____________________________

 

  

Postadress:
Järfälla Skidklubb - Skidor
Anders Ahlström, Fäbodgränd 4
17545 Järfälla

Kontakt:
Tel: +46708788366
E-post: This is a mailto link

Se all info