Hoppa till sidans innehåll

Dags för Alla på Snö

08 DEC 2018 09:49
Den 5/2 startar Alla på snö och pågår under vecka 6 - 8, tisdag t om fredag för alla 4:e-klassare i kommunen. Över 900 elever är anmälda och i år får de prova på längd-, utförsåkning, snowboard och springskytte. Vi behöver fler som hjälper till.
  • Uppdaterad: 08 DEC 2018 09:49

Järfälla Skidklubb medverkar sedvanligt i de 15 dagar inkl. sporlovsaktiviteter. Vi behöver bemanna 27 pass, se schema. Vi fungerar som stöd till REAL-gymnasiets ledare och hjälper till med skobyte och övrig utrustning. Föräldrar som har elever i 4:e klass passa på följ era barns snöäventyr. Här finns schemat.  Vi hoppas på natursnö och kyla.

Välkomna till en av kommunens bästa aktiviteter för barn.

Vad är Alla på Snö

Under en Alla på snö-dag får barnen kostnadsfri tillgång till utrustning, snöanläggning och vägledning för att utforska snöglädje. Allt sker under trygga och lekfulla former, utifrån varje barns egna önskningar. Och med stöd av lärare och ledare som utbildats i att leda och coacha på snö. 

Snöglädje ska vara en självklar del av en aktiv livsstil.

Skidförbundet ordnar tillsammans med kommunen, skolan och skidanläggningen en dag då vi bjuder in allla fjärdeklassare som får prova på och utforska allt det roliga, sköna, inspirerande, fartfyllda och häftiga med snö. Att utmana och använda sin balans och smidighet. Få njuta av fartvinden, växa med ökad skicklighet. Och bli skönt trött av både fysisk ansträngning och koncentration.

Den inköpta snökanonen används för att få ett roligare spår på ängen norr backen. I år har vi ytterligare tre mindre snökanoner för att snabbare skapa skidlekplatsen.

Skidlekplats förbereds på ängen norr Brukets backe

Skribent: Allan Edblom
Epost: Adressen Gömd

____________________________

    Järfälla Skidklubb

____________________________

  Prenumerera på nyheter

____________________________

Vallaboden

____________________________

Våra skidspår

____________________________

Spårbidrag

Postadress:
Järfälla Skidklubb - Skidor
Anders Ahlström, Fäbodgränd 4
17545 Järfälla

Kontakt:
Tel: +46708788366
E-post: jarfallaskid@gmail.c...

Se all info