Hoppa till sidans innehåll

Dags för Alla på Snö i Bruket

24 JAN 2018 15:25
Tisdag 6/2 startar Alla på snö för alla fjärdeklassare i kommunen. Över 900 elever är anmälda och i Bruket finns snö som räcker för att alla skall få prova på längdåkning, utförsåkning, springskytte och en tipspromenad. Kom gärna och titta
  • Uppdaterad: 05 FEB 2018 08:15

Under en Alla på snö-dag får barnen kostnadsfri tillgång till utrustning, snöanläggning och vägledning för att utforska snöglädje. Allt sker under trygga och lekfulla former, utifrån varje barns egna önskningar. Och med stöd av lärare och ledare som utbildats i att leda och coacha på snö. 

Snöglädje ska vara en självklar del av en aktiv livsstil.

Skidförbundet ordnar tillsammans med kommunen, skolan och skidanläggningen en dag då vi bjuder in allla fjärdeklassare som får prova på och utforska allt det roliga, sköna, inspirerande, fartfyllda och häftiga med snö. Att utmana och använda sin balans och smidighet. Få njuta av fartvinden, växa med ökad skicklighet. Och bli skönt trött av både fysisk ansträngning och koncentration.

Den inköpta snökanonen används för att få ett roligare spår på ängen norr backen. Peter Henningsson har förslag till att vi skapar en skidcrossbana med lite olika övningar (skidlek).

 11 m hög lans sprutar snö

Här kan du se vilka skolor som deltar under vecka 6 t o m 8 och här finns tidsplan för dagen.

Skribent: Allan Edblom
Epost: Adressen Gömd

____________________________

    Järfälla Skidklubb

____________________________

  Prenumerera på nyheter

 ____________________________

Snösprutning vid Bruket!

____________________________

 

  

Postadress:
Järfälla Skidklubb - Skidor
Anders Ahlström, Fäbodgränd 4
17545 Järfälla

Kontakt:
Tel: +46708788366
E-post: This is a mailto link

Se all info