Hoppa till sidans innehåll
Träning upptaktsträffen

Intressant upptaktsträff i Granskog

30 NOV 2015 09:26
Drygt 20 mötte upp på vår tränings- och upptaktsträff i Granskog. Ett tiotal deltog i träningen och efter den följde en god lunch som Gunnel hade fixat. Därefter redogjorde Per och Allan för den planerade verksamheten under säsongen. Detlef Scholle, utbildad skidcoach, presenterade olika alternativ för hur han kan hjälpa till med tekniken i skidåkning.
Därefter följde ett besök i vår klubbstuga som vi håller på att rusta upp med nya tapeter, bröstpanel och nya foder runt fönster och nya golvlister.
Spårkommittén ställde upp på en genomgång av spåraggregatet som vi kommer att bemanna för att erbjuda Järfälla fina skidspår när snön kommer.
  • Skapad: 30 NOV 2015 09:26

Skidcoach Detlef Scholle

 

Skidcoachen Detlef Scholle som kommer från Järfälla her genomgått Svenska Skidförbundet som i samarbete med SkiProAm utbildat och certifierat skidcoacher för att utbilda vuxna längdskidåkare. Syftet är att hjälpa till att utveckla din skidåkning.

Han kan ställa upp på 1-timmes privatlektioner för ett 2 - 4 skidåkare, 3-timmarspass för lite större grupper eller delta i fredag till söndag skidläger.

Vi återkommer med mera information och förslag på träningsträffar med Detlef. Meddela gärna om du är intresserad till This is a mailto link.

Skribent: Allan Edblom

____________________________

    Järfälla Skidklubb

____________________________

  Prenumerera på nyheter

 ____________________________

Snösprutning vid Bruket!

____________________________

 

  

Postadress:
Järfälla Skidklubb - Skidor
Anders Ahlström, Fäbodgränd 4
17545 Järfälla

Kontakt:
Tel: +46708788366
E-post: This is a mailto link

Se all info