Hoppa till sidans innehåll

Järfälla Skidklubb medverkar på Järfällafestivalen

26 AUG 2017 15:30
Lördagen den 9 september medverkar vi på Järfällafestivalen. Vi vill bl.a passa på att marknadsföra vår klubb med prova-på-aktiviteter som Rullskidsåkning, Staktävling på stakmaskin och informera om kommande konstsnöprojekt.
  • Skapad: 26 AUG 2017 15:30

Mellan kl 10-16 är du välkommen att medverka i vår monter och träffa medlemmar i klubben och styrelsen. Alla är välkomna att vara med och vi behöver frivilliga som ställer upp och bemannar vår monter. Vi skulle även behöva låna ett s.k partytält ifall det är någon i klubben som är villig att låna ut ett sådant mellan kl 9-17 på lördag (maila oss eller ring till Peter Henningsson 070-5162845).

Det som vi behöver din hjälp med i montern är:

  • prova-på-rullskidor (se till att hjälpa de som vill provåka med pjäxor, stavar, skidor m.m, anvisa var de ska åka)
  • Staktävling med SkiErg maskiner kopplat till TV. Vi ska ha två stakmaskiner hopkopplade till ett dataprogram där vi simulerar målrakan i vasaloppet. Man kan utmana varandra och se vem som stakar snabbast under dagen.
  • infomera och göra reklam för klubben och vår verksamhet (vi tar in intresseanmälningar till barn-och ungdomsträning samt gör reklam för vuxenträningen)
  • Vara med i montern och göra reklam för klubben sam hjälpa till där det behövs

Kan du bara vara med en stund under lördagen går det bra också.  En timme är också värdefullt för oss. Givetvis är du välkommen att besöka oss även om du inte vill vara med i montern. Maila till klubben på This is a mailto link ifall du kan, vilken tid och om du vill hjälpa till med något särskilt.

Skribent: Peter H
Epost: Adressen Gömd

____________________________

    Järfälla Skidklubb

____________________________

  Prenumerera på nyheter

____________________________

Vallaboden

____________________________

Våra skidspår

____________________________

Spårbidrag

Postadress:
Järfälla Skidklubb - Skidor
Anders Ahlström, Fäbodgränd 4
17545 Järfälla

Kontakt:
Tel: +46708788366
E-post: jarfallaskid@gmail.c...

Se all info