Hoppa till sidans innehåll

Snöhjältar!! Kan du hjälpa till med konstsnö

05 DEC 2018 15:49
Hoppas ni vill vara med och bidra till snöproduktion genom att ingå i konstsnö-bemanningsgruppen tillsammans med Järfälla Alpina Skidklubb (JAK). Vi har nu fått tider för att gå utbildning tillsammans med föräldrar i JAK.
  • Uppdaterad: 05 DEC 2018 15:49

Det är roligt att så många barn och ungdomar hittat till vår verksamhet i år, både nya och de som varit med tidigare. Det börjar bli kallare ute och nu väntar vi bara på snön. Tillsammans kan vi skapa förutsättningar för snöträning genom informationen nedan. Hoppas ni vill vara med och bidra till snöproduktion genom att ingå i konstsnö-bemanningsgruppen tillsammans med Järfälla Alpina Skidklubb  (JAK). Vi har nu fått tider för att gå utbildning tillsammans med föräldrar i JAK. 
 
Utbildning för snöhjältar 
Vi hoppas på att du är villig att komma. Vi vänder oss både till dig som föräldrar och övriga som är intresserade av att få konstsnö för längdskidåkning i Bruket. Utbildning sker vid Bruket och hålls av Per Orlebäck, Järfälla Kommun driftsansvarig för Bruket-backen. Därefter kommer du att finnas med i en schemalagd jourlista som betyder att: - OM det är kallt och förutsättningarna för att spruta snö är tillräckligt bra, så förväntas du att vara med och bevaka tillverkningen av snö om det är just ditt namn som dyker upp i det schema som kommer att upprättas i vinter tillsammans med Järfälla Alpina Klubb.
 
Datum: 
Du kan välja på två datum för utbildning: 
- Onsdag 5 december kl 18 - till ca 19:45
- Onsdag 12 december kl 18 - till ca 19:45
Plats: Brukets skidbacke vid liften
Anmäl dig så här:
Meddela vilket av datumen som skulle passa dig att komma på genom att maila: This is a mailto link Skriv ditt namn och telefonnummer. 
Om du inte kan komma på utbildningen men ändå vill vara med att hjälpa till så löser vi det. Maila oss på samma adress och skriv att du vill vara med men inte kan gå utbildningen.
Vad händer om jag inte anmäler mig ?
Det är inget tvång på att du måste vara med, vi har förståelse om ni är upptagna i andra engagemang för era barn eller av andra skäl känner att det inte funkar. Det kommer finnas andra tillfällen då vi gärna hoppas på er hjälp. Eftersom vi är en ideell föreningen betyder det att det mesta bygger på frivilliga insatser och utan lön, dvs ideellt arbete. Vi har valt att inte ta ut någon tränings-/terminsavgift för barnen vilket är vanligt i många andra idrotter, vi erbjuder gratis låneutrustning, subventionerade priser på klubbkläder och klubben betalar ert barns kostnader ifall de vill tävla. Det skall vara låga inträdesbarriärer för att vilja börja med en idrott tycker vi, och vi hoppas att vi kan sprida ett livslångt intresse för skidåkning. 
Din insats är viktig för barnen
Det bästa sättet att kunna erbjuda barnen och våra medlemmar garanterad snö är att tillverka den på konstgjord väg. Därför är du en otroligt viktig del i denna fas då klubben behöver frivilliga föräldrar som kan tänka sig att vara med och "sitta av" några pass i vinter. Det kan innebära obekväma tider men vi kommer alltid dela passen med någon erfaren från Järfälla Alpina Klubb.
Så här såg det ut när vi producerade konstsnö ifjol med vår lans. Snön låg kvar till mitten av april
Skribent: Allan Edblom
Epost: Adressen Gömd

____________________________

    Järfälla Skidklubb

____________________________

  Prenumerera på nyheter

____________________________

Vallaboden

____________________________

Våra skidspår

____________________________

Spårbidrag

Postadress:
Järfälla Skidklubb - Skidor
Anders Ahlström, Fäbodgränd 4
17545 Järfälla

Kontakt:
Tel: +46708788366
E-post: jarfallaskid@gmail.c...

Se all info