Hoppa till sidans innehåll
Foto: Allan Edblom Nya jackor

Upptakt/träningsträff lördagen den 28 november

06 NOV 2015 14:59
Den 28 nov. kl 11:30 till 13:00 har vi upptaktsträff i vår klubbstuga i Granskog. Vi kommer att visa vår nya spårutrustning, berätta om vår planerade verksamhet och bjuda på en enkel lunch, wraps samt kaffe med Gerds goda kaka. Till träningen klockan 10:00 kommer skidcoachen Detlef Scholle från Järfälla.
  • Skapad: 06 NOV 2015 14:59

Det händer mycket i skidklubben. Vi har en ny spårutrustning som samtidigt samlar snö, jämnar till, packar och drar upp två parallella spår. Arbetet har fortsatt med verksamhetsplanen och ett nytt förråd har byggts för den nya spårmaskinen.
Vi undersöker också möjligheten att bygga en vallabod. Många skidåkare bor i lägenhet och vill man valla skidor så är det svårt att hitta ett bra utrymme. 

Vi fortsätter samarbetet med Järfälla Orienteringsklubb (JOK) och från början av november fortsätter vi gemensam träning i Granskog.

Vi har lagt ner massor med arbete för att förbättra spåren under förra säsongen och kommunen hjälper oss med ytterligare förbättringar.

En ny spårkarta är också på gång. Här kan du se en preliminär version. Den kommer att komplatteras med namn på välkända platser.

Vi tycker att det är dags att samla alla intresserade medlemmar till en upptaktsträff. De som vill kan vara med på den gemensamma träningen med Järfälla OK först. OBS! Träningen är både för barn (7+) ungdom och vuxna. Vi bjuder på en enkel lunch, wraps och fika med Gerds goda kaka. Barnen får grilla korv.

Vi presenterar och diskuterar vår verksamhet.

Välkomna. Skicka gärna ett meddelande till This is a mailto link så vi vet hur många som kommer.

Skribent: Allan Edblom

____________________________

    Järfälla Skidklubb

____________________________

  Prenumerera på nyheter

____________________________

Vallaboden

____________________________

Våra skidspår

____________________________

Spårbidrag

Postadress:
Järfälla Skidklubb - Skidor
Anders Ahlström, Fäbodgränd 4
17545 Järfälla

Kontakt:
Tel: +46708788366
E-post: jarfallaskid@gmail.c...

Se all info