Hoppa till sidans innehåll

Tävlingar och långlopp


Barn och ungdom på Visma ski classics i Täby 2020
Bild ovan: Klubbens barn på Visma ski classics i Täby, februari 2019

Klubben arrangerar i nuläget inga tävlingar, men barn och ungdomsgruppen brukar försöka åka på några tävlingar under säsongen. Allt beror på barnen/ ungdomarnas egna intresse och efterfrågan. Håll utkik efter aktuell info i kalendern och på Facebook. Om ditt barn ingår i vår träningsgrupp, får ni information direkt. Har du barn som vill vara med i vår träningsgrupp, läs mer under fliken Barn och ungdom.  

En förteckning över Stockholms Skidförbunds tävlingar hittar du här..... eller om du vill se hela Skidförbundets tävlingskalender med flera sökfunktioner klicka här....

Vill du åka Vasaloppet? Eller andra tävlingar?

I så fall måste du anmäla dig och vara medlem i en skidklubb ansluten till Svenska Skidförbundet. Vi välkomnar alla som vill delta att representera oss! Även deltagare i Vasaloppveckans motionsarrangemang rekommenderas att gå med i en skidklubb, vilket ger försäkringsskydd vid träning och tävling.

Gör så här:
1.       Du anmäler dig till Vasaloppet genom att gå in på www.vasaloppet.se eller genom att beställa anmälningsblankett från Vasaloppet tel 0250-392 00. Du uppger Järfälla SK, som klubbtillhöriget. 
2.       Du anmäler dig som medlem här

 OBS! Om det är första gången du åker i vårt namn skall du betala medlemsavgiften i samband med anmälan till Vasaloppet, även om loppet går först nästa år. Åker du bara Vasaloppet/Tjejvasan en gång behöver du inte betala nästa år. Man kan säga att du betalar ett år i förskott. Vill du fortsätta åka för oss gör du likadant nästa år osv.

Vill du delta i andra tävling gå in på Skidförbundets tävlingskalender eller om du vill delta i Norrskidans tävling klicka på undermenyerna till vänster.

Fördelar för dig: Du kommer in i klubben direkt och kan få information om vår verksamhet redan nu. Du är naturligtvis välkommen att delta i alla våra aktiviteter.

Välkommen!!!
Uppdaterad: 22 JAN 2016 21:28 Skribent: Allan Edblom och Marie Malmström

 

 

 

 

 

____________________________

  Prenumerera på nyheter

____________________________

Vallaboden

____________________________

Våra skidspår

____________________________

Spårbidrag

____________________________

Postadress:
Järfälla Skidklubb - Skidor
Peter Henningsson, Klintvägen 18
17740 Järfälla

Kontakt:
Tel: 0705162845
E-post: jarfallaskid@gmail.c...