Hoppa till sidans innehåll

Träning för vuxna


I år kommer vi att träna vid Bruket på lördagar kl 10 och rullskidor vid Stäket på tisdagar kl 18.

Åsa Revfalk (som är certifierad skidcoach) kommer att hålla i träningarna både på tisdagar och lördagar med hjälp av andra ledare.

Om du har frågor så kontakta oss på mail This is a mailto link

Om du har Facebook kan du göra inlägg där.

Välkomna. 

 

Vi kommer att starta igång med rullskidträning för vuxna tisdagen 15 september. Upplägget för rullskidträning är att vi kör teknikträning som passar alla inklusive nybörjare kl 18. Teknikträningen pågår 45 minuter. Därefter följer ett intervallpass på ca 45 minuter,

Samling i Stäket vid parkeringen under järnvägsbron.

Intervallträning på Rotebroleden startar kl 19. Vi som kört teknikträning tar oss gemensamt upp till Rotebroleden. Det går också bra att mötas upp vid tunneln i början av Rotebroleden.

Du är välkommen att delta på första eller andra delen av träningen, det går också bra att delta på båda.

På lördagar kl 10  kör vi barmarksträning i Bruket. Träningen i Bruket börjar lördagen den 10 Oktober. Det blir mestadels stavgång så ta med stavar som är lika långa eller gärna 5-10 cm kortare än du använder för skidor på snö. Vanliga gåstavar är normalt för korta men vissa modeller kan man dra ut, så kolla det. En nyhet är att vi tidsmässigt kommer samköra barmarksträningen på lördagar för barn och vuxna. Detta för att öka möjligheten för intresserade föräldrar att kunna träna samtidigt som barnet tränar.

 

Träningstillfällena kommer att annonseras på Facebook och på vår hemsida i kalendern och under nyheter.

 

Träningsavgift.

Denna säsong kommer vi att ta en träningsavgift på 500 kr för vuxna utöver medlemsavgiften. Avgiften gäller hela säsongen 20/21 och både rullskidor och barmark. (och givetvis på snö när den kommer)

Tanken med avgiften är att skapa lite mer kontinuitet för man blir kanske mer motiverad att delta när man betalar för det. Man kan prova på träning 3 gånger utan att betala.

Betala in avgiften till vårt postgiro 493693-6 eller med swish till 123 627 1910. Skriv träningsavgift i kommentarfältet.

Uppdaterad: 08 SEP 2020 09:57 Skribent: Anders Ahlström
Epost: Adressen Gömd

____________________________

    Järfälla Skidklubb

____________________________

  Prenumerera på nyheter

____________________________

Vallaboden

____________________________

Våra skidspår

____________________________

Spårbidrag

Postadress:
Järfälla Skidklubb - Skidor
Anders Ahlström, Fäbodgränd 4
17545 Järfälla

Kontakt:
Tel: +46708788366
E-post: jarfallaskid@gmail.c...

Se all info