Hoppa till sidans innehåll

Träning för vuxna


Träningsverksamheten består under hösten 2021 av rullskidträning varannan vecka i Kallhäll och varannan vecka i Jakobsberg.

Vi tränar på tisdagar kl 18.30 från och med den 21 september.

Åsa Revfalk, Anders Örnhed och Kalle Persson kommer att hålla i träningarna.

Upplägget för rullskidträning är att vi kör teknikträning som passar alla, inklusive nybörjare, kl. 18.30. Teknikträningen pågår 15-20 minuter. Därefter följer ett intervallpass.

Mer detaljer om träningen kommer att annonseras i vår Facebookgrupp ”Järfälla SK Träningsgrupp vuxna” ett par dagar före varje träningstillfälle.

Du är välkommen att delta på första eller andra delen av träningen, det går också bra att delta på båda. För den som vill öva lite extra på tekniken i början av terminen kommer det finnas möjlighet stanna och köra lite extra teknik när resterande kör iväg på intervallträningen om önskemål finns.

Om du har frågor så kontakta oss på mail This is a mailto link

Om du har Facebook kan du göra inlägg där.

Träningsavgift.

Denna säsong kommer vi att ta en träningsavgift på 500 kr för vuxna utöver medlemsavgiften. Avgiften gäller hela säsongen 20/21 och både rullskidor och barmark. (och givetvis på snö när den kommer)

Tanken med avgiften är att skapa lite mer kontinuitet för man blir kanske mer motiverad att delta när man betalar för det. Man kan prova på träning 3 gånger utan att betala.

Betala in avgiften till vårt postgiro 493693-6 eller med swish till 123 627 1910. Skriv träningsavgift i kommentarfältet.

Uppdaterad: 08 SEP 2020 09:57 Skribent: Anders Ahlström
E-post: Adressen Gömd

____________________________

    Järfälla Skidklubb

____________________________

  Prenumerera på nyheter

____________________________

Vallaboden

____________________________

Våra skidspår

____________________________

Spårbidrag

Postadress:
Järfälla Skidklubb - Skidor
Anders Ahlström, Fäbodgränd 4
17545 Järfälla

Kontakt:
Tel: +46708788366
E-post: jarfallaskid@gmail.c...

Se all info